luni, 19 ianuarie 2015

Ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nu stiu

Majoritatea femeilor sunt de parere ca barbatii, in majoritate, fie sunt atrasi de bustul generos, fie de un fund bombat, fie de amandoua, “la pachet”.
Insa, ultimele studii arata ca in ciuda faptului ca sanii si fundul conteaza in proportie mare pentru barbati, acestia iau in considerare si alte parti ale corpului atunci cand se simt atrasi de o femeie.
Asadar, iata ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nici macar nu stiu :
Glezenele: majoritatea barbatilor prefera femei care au gleznele subtiri, pentru ca li se pare foarte atragator sa vada delimitarea de gamba.
Glezenele: majoritatea barbatilor prefera femei care au gleznele subtiri, pentru ca li se pare foarte atragator sa vada delimitarea de gamba.
Pulpele: Majoritatea barbatilor iubesc femeile care au pulpele bine definite si care dau impresia ca “se pot tine bine pe picioare”.
Zona lombara: este demonstrat stiintific ca majoritatea barbatilor sunt atrasi de cele doua adancituri de pe zona lombara, aflate deasupra fundului, la unele femei.
Coapsele: In ciuda faptului ca majoritatea femeilor cred ca barbatii nu apreciaza coapsele mari, de fapt acestia adora sa isi clateasca ochii pe curbura coapselor.
Burtica mica: Majoritatea barbatilor iubesc femeile care au doar un pic de burtica, imediat sub buric. In strainatate, acest tip de aspect a capatat deja si o denumire si se numeste " muffin top".
Degetele: Degetele bine conturate si articulate ii atrag foarte mult pe barbati pentru ca isi imagineaza ce fel pot fi mangaiati cu astfel de degete. 
Gropitele si pistruii: Studii recente au aratat ca femeile cu gropite si cu pistrui sunt mult mai atractive pentru barbati datorita faptului ca sunt considerate “mult mai abordabile”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu