vineri, 29 august 2014

Vestul si marea “finanta” mondiala forteaza razboiul in Europa. Evreii sint prieteniii cei mai buni ai nazistilor, cind este vorba de bani. Ar fi in stare sa isi puna si turban pe cap pentru acesti bani…

Prea putine posibilitati au mai ramas pentru evitarea unei conflagratii militare in Europa, cu toate eforturile Presedintelui Putin de a se intelege cu evreii nazisti de la Kiev, cu UE si cu America. Evreii occidentali au ajuns sa se injoseasca in asa hal, incit ridica in slavi si aduc osanale nazistilor est europeni, fosti colaboratori ai lui Hitler in cel  Al Doilea Razboi Mondial, chiar si atunci cind acesti evrei doresc sa isi aduca mereu aminte  un Holocaust la care au fost supusi de nazisti. Cu cine se inhaiteaza gasca evreiasca de la Washington si in general din marea finanta  mondiala? Cu cei ce au luptat impotriva rusilor, care la rindul lor au eliberat cu arma in mina pe acesti evrei din lagare, in acel razboi…
Intrebarea care se pune: Va sustine America acest tip de hitlerism emanat de clasa politica evreiasca pusa la Kiev, care doreste un razboi impotriva Rusiei? Se pare ca raspunsul este DA, atunci cind il vedem pe senatorul McCain imbratisind liderii nazisti in decursul vizitei la Kiev, imbratisind grupul antisemit de la Kiev, pus in conducerea mai multor ministere, numindu-se fie Right Sector, fie Svoboda, lucru care s-a intimplat in Decembrie. Cea mai mare rusine pentru vestul pervers, este modul in care construiesc zidul anti rusesc prin intermediul Media, in aplauzezle celor care prin ideologia lor i-a masacrat pe acesti evrei in perioada razboiului. Dar, New York Times a devenit ridicol prin remarcile jurnalistilor lor, care si-au spus opiniile in primavara trecuta. Cel mai mare circ mediatic l-am vazut la numarul din Mai 2014, al lui Time Magazine, care prezinta cu mindrie discursul candidatei la presedentia Ucrainei, Yulia Timoshcenko, o blatuitoare care a contribuit masiv la dezastrul din Ucraina, ea spunind:” trebuie sa il citez pe Churchill in mesajul sau pentru Rosevelt, in care spunea, dati-ne uneltele necesare si noi vom termina lucrul inceput”, facind aluzie la inarmarea Ucrainei de catre vest pentru a lupta pina la final impotriva Rusiei, in cele din urma Timoshenko aducind laude democratiei americane, gasind America, ca fiind cea mai democrata tara de pe glob….
Asta este ceea ce a incurajat Time Magazine si vestul de la inceput la acesti nazisti de la Kiev, fara sa mai spunem ca patronul lui Time este evreu.
Ca sa vedem legatura dintre mesajul lui Timoshenko si gasca de la Washington, trebuie sa spunem ca in mandatul ei ca Prim Ministru al Ucrainei, a fost devotata ideologiei liderului nazist ucrainian Stepan Bandera, a carui organizatie a omorit cu cruzime zeci de mii de polonezi si evrei, dar acum este cea mai buna prietena a evreilor, pentru ca este vorba de vinzarea Ucrainei si bani multi in joc. Publicatiile americane si vestice nu spun nimic despre o “ramura” nazista a militiei ucrainiene, numita Azov, care a ocupat orasul Marinka, avind ca simbol zvastica pe steagul organizatiei. Daily Telegraph arata un intreg raport prin care spune ca ” Brigazile neo naziste ucrainiene lupta impotriva separatistilor rusi…”

Presedintele Putin a incercat in prima faza, toate demersurile pentru ca Ucraina sa nu cada in mina nazistilor si sa isi respecte promosiunile fata  de vest legate de culoarul demilitarizat, culoar care a fost in permanenta redus de Vest, incepind din 1990-1991, cind occidentalii au promis ca  NATO nu va depasii noua granita a Germaniei.
Nu a fost asa si vestul a venit an de an mai aproape, incalcind orice intelegere.
Presedintele Putin, vazind ca pavaza vestului pentru avansarea NATO, o reprezinta imprumuturile institutiilor finanicare internationale catre Ucraina, care au cuplat in sfera lor de interse pe nazistii ucrainieini, a  dorit sa imprumute Ucraina in conditii mult mai avantajoase si sa continue colaborarea, asa cum o  face cu Ungaria, Austria, Brazilia, China, Belarus, Kazastan, Uruguai, Argentina si multe alte tari unde rusii dezvolta proiecte energetice si industriale de proportii, fara sa imprumute pentru a pune biruri si a impune conditii in aconomiile acestor state.Fiind pus in situatia limita dictata de nazistii de la Kiev, Presedintele Putin nu mai are decit o singura sansa, sa exploateze situatia creata de vest  in Ucraina pentru realizarea acordului pe care l-a avut cu vestul si pe care tarile NATO si UE nu l-au respectat.Presa vestica vorbeste de Presedintele Putin, ca fiind antidemocratic, autoritar si revansist, dar toate aceste se potrivesc de minune vestului si ideologiei nazistilor de la Kiev, care au incalcat orice principii de colaborare si buna vecinatate, care risca sa distruga tara pentru a accepta imprumuturi inrobitoare pentru economia lor.Despre ce fel de autoritarism discuta vestul, cind Ucrainei i s-a dat de catre vest ultimatumul, de genul “sinteti cu rusii sau cu noi”? Asa se discuta in economia globalizata pe care ei cu perversitate o promoveaza?
In acest moment este o diviziune intre gruparile naziste si nationaliste din vestul Ucrainei si vorbitorii de limba rusa din estul tarii. Diviziunea a creat-o vestul si a dorit sa o valorifice prin a oferii gruparilor neo naziste puterea de a decide soarta tarii. Ceea ce nu se intreaba nimeni este: De ce, daca separatisti si vorbitorii de limba rusa, vad o viata atit de rea in Rusia, nu doresc si ei sa guste din “binefacerile” liberatilor si drepturilor emanate de UE?Oare ei vor sa ramina saraci, sau sint ingroziti de un vest si o UE, are a dovedit o afinitate pentru gruparile naziste? Pentru acei oameni simpli din estul tari, care in general lucreaza in combinatele metalurgice, in mina si  in industria grea, alegerea este intre a traii in linsite si a avea un loc de munca, sau a trai sub imperiul terorii fasciste dictate de la Kiev. Ei prefera pentru acest motiv sa incline catre Rusia..
Acest accent rasist se deruleaza ca o ironie a sortii, in timp ce in America rasismul a ajuns la cote inimaginabile si reprezinta in principal “valorile” americane in miscare. Problema centrala, este acceptarea de catre vest si ucrainieni a elemntelor neo naziste, ca parte a unei democratii implementate de SUA si  vest si a unui fals centrism politic. In Letonia si Estonia, vestul amplifica un fenomen extrem de periculos, tacit si voluntar, aceste state sustinind ideologic ideea diviziilor SS Waffen in Lituania, criminalii din Lithuanian Activist Front(LAF) sint sustinuti pe mai multe coordonate de guvernul si statul lituanian si acceptati de vest si grupurile financiare, care promit ajutor Lituaniei, parte din el fiind destinat acestor criminali nazisti, care au omorit un numar semnificativ de evrei  din Lituania si tarile vecine, in cel de Al Doilea Razboi Mondial, inainte ca Hitler sa ajunga in aceste locuri cu armata germana. A doua problema tine de istorie. Daca pentru vest, Al Doilea Razboi Mondial este istorie, el este parte a vietilor a milioane de oameni din Est Europa  in acest moment. Institutiile statului din tari ca Lituania, Letonia, Estonia, Croatia si chiar Romania, au imvestit enorm si fara masura in promovarea ideii de holocaust, urmarind in final sa “albeasca” colaborarea nationalistilor din aceste tari cu Hitler si modul cum au intors situatia spre Rusia. Un alt aspect, ar fi faptul ca elitele nationaliste din estul Europei nu mai construiesc imagini placute si mituri, legate de valorile lor, de artistii, poetii, ginditorii si luptatorii adevarati pentru libertate, ci, de cele mai multe ori se bazeza pe povesti puse in evidenta favorabil, cu colaboratori nazisti, a caror faima, in mintea celor ce ii sustin ideologic, este ca acestia au fost “patrioti anti-sovietici”, ceea ce deregleaza si mai mult atit sistemul social cit si economic al tarilor respective si exemplul Ucrainei este elocvent si vor mai urma si alte exemple. Dar ceea ce este interesant, este ca singura putere militara care s-a opus masiv lui Hitler si a jertfit zeci de milioane de vieti in estul Europei, pentru eliberare, a scos evreii din lagare si le-a dat o bucata din piine lor si i-a imbarcat in trenurile eliberari, in timp ce ei au continuat marsul spre Berlin, a fost armata sovietica. Acum, acei evrei care nu au spus si nu spun niciodata faptul ca la Muzeul Holocaustului din Tel Aviv nu exista nici un monument sau ceva maret care sa elogieze Armata Rosie, care i-a eliberat din lagarele naziste. Evreii gindesc acum prin finante si au uitat acest aspect, ba din contra, creaza si finanteaza grupari neo naziste pe care le pun la putere in tarile est europene si doresc confruntarea militara cu Rusia. Este un mod evreiesc de a multumii rusilor si a-i face sa inteleaga ca in politica nu exista scrupule… Ar mai fi putut sarbatorii vestul aceasta memorabila D Day, fara participarea rusilor in acest necrutator razboi impotriva Germaniei naziste? Greu de crezut…
Este o jignire pentru popoarele vestice, care sint mintite si dezinformate de presa manipulata. O jignire pentru ca asa zisele valori pe care le promoveaza vestul prin NATO, UE si alte organisme asa zis democratice, faptul ca in timp ce se discuta de respect, anti rasism, democratie, piata libera, economie prospera si state multinationale, acest vest ridica in slavi sau accepta proslavirea lui Miklos Horty, lider nazist maghiar, a hitleristului Ustas din Croatia, a nazistilor din divizia Waffen SS din Letonia si Estonia sau a nazistului Stepan Bandera din Ucraina si organizatiilor lui OUN si UPA. Este o rusine ca in timp ce se duc sa aprinda luminari la mormintele evreilor sau in lagarele de concentrare hitleriste, evreii imprumuta si sustin armat grupari naziste, in dorinta de a dezechilibra economii si a face bani, lasind milioane de morti in urma lor, poate chiar mai multi decit a lasat Hitler, dar de data asta evreii nu au o tinta exacta, ci ei tintesc orice tara sau lider care se opune sa fie vasalul lor, sub o forma sau alta. Culmea perversitatii a fost in 2012, cind guvernul Lituanian a finantat repatrierea de la Putnam, Connecticut, in Lituania, a ramasitelor Primului Ministru lituanian din 1941, Juozas Ambrazevicius Brazaitis, o marioneta nazista, care a semnat documentele pentru prima data, in tara lui, in vedrea declansarii genocidului impotriva evreilor, inceput in orasul Kaunas, de unde i-a incarcerat si trimis in lagarele de concentrare…
Au spus ceva evreii despre acest fapt? Nici nu se pune problema , pentru ca lituanienii reprezinta o baza de lansare a rachetelor NATO sau o potentiala tara pe care o pot inrobii cu imprumuturile! Acesta este respectul fata de mortii lor si fata de oamenii din jur…
Uitati ce scriu chiar publicatiile evreesti, in timp ce cu o alta mina le da bani lituanienilor pentru a lupta impotriva Presedintelui Putin si a Rusiei care i-a scos din lagare, i-a imbrcat, le-a dat de mincare si i-a imbarcat catre o noua viata…
In loc sa protesteze, Ambasada SUA din Vilnius a ajutat pe lituanieni sa camufleze evenimentul cu un simpozion legat de razboi si Holocaust, cu o nerusinare de neimaginat si un tupeu fara margini…
Dupa cum releva Departamentul de Stat al SUA, Administratia Obama a fost criticata pentru acceptarea sfaturilor neoconservatorilor americani din Congres, in urma carora au avut loc actiuni miltare falimentare in Irak, Siria si Libia, pentru a satisface contingentul evreiesc de la conducerea afacerilor externe ale SUA, condus de Victoria Nuland, Asistent Secretar de Stat pentru Afaceri Europene si Euroasiatice si “distinsul” ei sot, tot evreu, de notorietate, Robert Kagan, care au raspuns si de actiunile nazistilor ucraineni si “intronarea” altor nazisti la conducerea Ucrainei…
Parca arata un respect al acestor neo conservatori americani evrei, fata de nazisti si faptele lor de “vitejie”.
Tot “doamna” Nuland este aceea care a fost surprinsa in direct spunind “Fuck the UE”, care ar fi preferat pacea in zona ucrainiana si in Europa… si multe altele, dupa care a mers in piata din Kiev si le-a dat revolutionarilor bomboane ca la milogi…
Cum ar putea Rusia sa admita venirea NATO la granitele ei, cu asemenea oameni, de o duplicitate morala si fara caracter, niste diplomati de duzina si niste evrei care actioneaza la tema, prost si fara nici o rezerva…
Cum ar putea Presedintele Putin sa accepte ca rachetele NATO sa fie amplasate in estul Ucrainei, in zona unde sint majoritari rusofoni si care au rude peste granite, iar acestia ar trebui sa accepte directionarea rachetelor catre rudele lor…..
Cine poate gindi acest lucru??? Cit de prost trebuie sa fie cineva pentru a intelege ca in estul Ucrainei, Presedintele Putin va accepta acest circ ieftin…
Poate exista o viziune de extrema dreapta asupra Holocaustului si alta de stinga. Deocamdata evreii prefera versiunea extremei drepte pentru a putea lupta impotriva Presedintelui Putin, incalcind orice principii ale bunului simt si ale moralei…
sursa: Adrian Cosereanu - lupuldacicblogg.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu